Лише двоє депутатів Луцькради відвідали усі пленарні засідання за рік роботи

Лише двоє депутатів Луцькради відвідали усі пленарні засідання за рік роботи

За період з 27 листопада 2020 року до 20 листопада 2021 року у Луцькій міській раді відбулося 12 чергових та 9 позачергових пленарних засідань. За цей період усі 42 місцеві обранці були присутні лише на засіданні першої сесії.

Водночас лише двоє представників міської громади у раді відвідали кожне пленарне засідання, – про це йдеться на сайті Атестації депутатів місцевих рад.

Ними виявились голова фракції «За майбутнє» Вікторія Майборода та представниця фракції «Європейська Солідарність» Алла Доманська. Разом з тим, у Луцькій міській раді є і двоє депутатів, які пропустили по 10 засідань сесій. Йдеться про представника фракції «Слуга народу» Андрія Костенка та члена фракції «Європейська Солідарність» Олександра Лазуку

Якщо найбільше депутатів – усі 42 – відвідали пленарне засідання першої сесії Луцької міської ради, то найменше місцевих обранців були присутні на засіданні останньої, двадцять першої позачергової сесії – лише 27. 

Загалом протягом періоду з 27 листопада 2020 року до 20 листопада 2021 року у Луцькій міській раді зафіксовано 132 випадки відсутності когось із депутатів на пленарних засіданнях. Зокрема, пленарне засідання третьої чергової сесії не відвідали 2 депутати, п’ятої чергової сесії – 2, сьомої чергової сесії – 4, дев’ятої – 2, десятої – 2, дванадцятої – 2, тринадцятої – 7, п’ятнадцятої – 8, сімнадцятої – 7, дев’ятнадцятої – 8, двадцятої – 7. 

Разом з тим, пленарне засідання другої позачергової сесії пропустили 3 депутати, четвертої – 5, шостої – 8, восьмої – 8, одинадцятої – 12, чотирнадцятої – 9, шістнадцятої – 14, вісімнадцятої – 7, двадцять першої – 15.  

Відвідування засідань

Читати також: «У мене вірш». Як нудну сесію Луцькради «зробив» один філософ. РЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу у 516 волинян виявили коронавірус
Наступна новина У Луцьку відкривають центр щеплення дітей від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини