27-річний паралізований волинянин потребує допомоги небайдужих людей

27-річний паралізований волинянин потребує допомоги небайдужих людей

27-річний Іван Фісюк із села Залухів Ратнівського району Волинської області потребує допомоги на лікування.

Нагадаємо, що влітку 2017 року він отримав важку травму – перелом п’ятого шийного хребця з пошкодженням спинного мозку, - пише ІА ВолиньPost.

Медики врятували життя хлопцеві: операція була надскладною, лікування довготривалим, але ноги досі залишаються паралізованими.

Після довготривалого відновлення у реабілітаційному комплексі «АГАПЕ» у лютому 2018 року, майже через рік з моменту травмування, Іван зміг самостійно сидіти та їсти з допомогою спеціального фіксатора.

Молодий хлопець має реальні шанси стати на ноги. Пройшов реабілітацію у Львівському військовому госпіталі. Вартість реабілітаційних заходів становила 650 гривень за один день. Лікування тривало два тижні. Небайдужі люди відгукнулися тоді на збір коштів, адже родина уже витратила на лікування усі свої збереження. На картку надійшло 16 000 гривень.

Реабілітація у Львові закінчилася, Іван зараз вдома, у рідному селі. Результати лікування втішають: хлопець почав краще втримувати рівновагу, розвинув окремі навички, які втратив унаслідок травми. Хлопець щодня старанно виконує вправи та призначення реабілітологів і лікарів.

Наразі Іван має намір їхати в село Боратин у реабілітаційний центр «АГАПЕ». Однак для цього потрібні кошти, яких у родини немає. 

Тож, усіх, у кого є бажання і можливість допомогти цьому сильному духом молодому чоловікові, кошти можна переказати на картку (ПриватБанк): 4149 4978 4766 2717 Сидорчук Ольга Миколаївна.

Читати також: Пішло понад 140 тисяч: лучанину, який зламав шию, необхідна допомога


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 4 липня
Наступна новина Небайдужі лучани протестуватимуть проти закриття найстарішої книгарні
Останні новини
Схожі новини