Небайдужі лучани протестуватимуть проти закриття найстарішої книгарні

Небайдужі лучани протестуватимуть проти закриття найстарішої книгарні

Усіх, хто переймається долею спеціалізованої книгарні «Освіта» у Луцьку, просять приєднатися до протесту.

Акція відбудеться у середу, 4 липня біля приміщення книгарні на проспекті Волі, 8, – повідомляє Анна Михайова на своїй сторінці у Facebook.

«Завтра (4 липня, – Авт.) на 10:00 під стінами «Освіти» буде збір протестувальників. Має бути присутнім телебачення. Просять усіх, хто переймається долею спеціалізованої книгарні, прийти та підтримати акцію протесту», - написала вона.

Жінка нагадала, що «Освіта» - єдина книгарня у місті, де можна придбати ноти, методичні матеріали для шкіл та інші спеціалізовані видання.

 

#закриваютькнигарню Пам'ятаєте, минулого року у Луцьку не стало єдиної в місті книгарні, яка продавала суто академічну...

Posted by Анна Михайлова on Tuesday, 3 July 2018

Раніше стало відомо, що приміщення у центрі Луцька, де знаходиться книгарня «Освіта», хочуть продати. Однак депутат Луцької міської ради Павло Данильчук закликав чиновників провести перемовини з керівництвом книгарні, перш ніж вирішувати її долю. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 27-річний паралізований волинянин потребує допомоги небайдужих людей
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 липня
Останні новини
Схожі новини