4-річний лучанин декламує напам'ять цілі поеми. ВІДЕО

4-річний лучанин декламує напам'ять цілі поеми. ВІДЕО
4-річний Миколка Варцаб’юк (фото - Суспільного Волині)

Лучанин Миколка Варцаб’юк вивчає вірші з 9-місячного віку. Зараз 4-річний декламатор знає напам’ять декілька поем і чимало коротких віршів. Скільки – навіть рідні  підрахувати не беруться.

Про талановитого хлопчика йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

«У мене просто дуже багато пам’яті в голові, дуже багато. Коли я сплю, то воно все мені запам’ятовується кожен день», – пояснює юний декламатор.

Миколка Варцаб’юк займається у театральній студії. Тут він – наймолодший артист.

Як розповів керівник гуртка Вадим Хаїнський, діти сюди ходять із 5-річного віку. Миколці ж 5-ти ще нема.

«Перший віршик його пам’ятаю – ну артист, справжній артист. Особливо таке помітив, що він коли виходить на сцену, включається, як може, аж ногою тупає, все оце щоб видати що ми напрацювали.  Я дуже  тішуся, що є такі діти», – розповів Вадим Хаїнський.

За його словами, Миколка постійно бере участь в концертах і виставах, і вивчити поему на декілька десятків рядків для малого – не проблема.

Мама юного декламатора Юлія Варцаб’юк каже, що талант у сина розвивала, займаючись з ним з кількамісячного віку. І ще до 2-х років він знав усі вірші з абетки на кожну букву.

«Пам’ятаю, йому місяців 9 було, він любив слухати, і легко було його забавити, коли читаєш книжечки. Він рано у нас говорити почав. У 1,4 вже «Падав сніг на поріг» по словах повторював. Перший наш публічний виступ був, коли йому було 2,7. Це в недільній школі в церкві він виступав. За цей рік Миколка мав 8 публічних виступів, брав участь в конкурсі ІІ міський конкурс читців, отримав подяку, просто він ішов поза конкурсом, бо дітки могли з 5 років брати участь йому було тільки чотири», – каже Юлія Варцаб’юк.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще один кандидат знявся на користь Гриценка
Наступна новина Як Луцьк вшановуватиме Тараса Шевченка
Останні новини
Схожі новини