5 причин не ходити у великі супермаркети

5 причин не ходити у великі супермаркети

Великі супермаркети, безсумнівно, дуже зручні. Це універсальні магазини з величезним асортиментом продуктів. Але дослідження показують, що вони змушують нас купувати більше, хоча ходимо ми туди рідше.

Ми купуємо багато продуктів про запас, тягнучи додому більше їжі, ніж потрібно. Холодильники і кухонні полиці повні продуктів, які спонукають нас їсти навіть тоді, коли ми не голодні.

Чому варто відмовитись від великих супермаркетів:

  1. Якщо ми їздимо на закупівлі раз в тиждень, то, швидше за все, схильні купувати менше свіжої їжі, адже вона швидко зіпсується.
  2. Ми схильні купувати багато продуктів про запас, тягнучи додому більше їжі, ніж потрібно.
  3. Холодильник і кухонні полиці повні їжі, що спонукає нас їсти навіть тоді, коли ми не голодні.
  4. На закупівлі у великий супермаркет ми їздимо на автомобілі, замість того, щоб піти в звичайний магазин пішки, з'їздити на велосипеді або скористатися громадським транспортом.
  5. Величезний вибір у великих магазинах збиває нас з пантелику. У підсумку ми стаємо більш податливі до різних маркетингових прийомів, робимо імпульсивні покупки.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Києва прихильники Саакашвілі побилися з поліцією
Наступна новина Які продукти ефективно виводять з організму нікотин: список
Останні новини
Схожі новини