5 технологічних фішок розкішного будинку під Луцьком

5 технологічних фішок розкішного будинку під Луцьком

У селі Зміїнець, всього за кілька кілометрів від центру Луцька, продається розкішний будинок для великої родини. У ньому – три спальні, стільки ж санвузлів, гардеробна, простора вітальня з каміном площею 70 квадратних метрів, тераса і подвір’я з фруктовим садом.

Попри те, що у будинку поки ніхто не жив, у ньому продумана кожна дрібниця для комфорту та безпеки.

ЦІЛОДОБОВА СИГНАЛІЗАЦІЯ

У будинку встановлена сигналізація. Її датчики розміщені у кожній кімнаті і працюють цілодобово. Якщо хтось проникнув у будинок або розбив вікно, датчики спрацьовують і протягом 3-5 хвилин на місце приїжджають працівники Державної служби охорони. Вони заходять в будинок, роблять обхід і повідомляють про ситуацію власників, якщо їх немає вдома.

ВУЛИЧНІ КАМЕРИ З РОЗШИРЕННЯМ FULL HD

На території є 10 камер відеоспостереження. 8 встановлені по периметру будинку і показують, хто у нього заходить і хто виходить. Ще дві камери «спостерігають» за гаражем.

Запис ведеться цілодобово. Господар будинку може встановити собі на смартфон спеціальну програму і в будь-який момент побачити, що відбувається біля будинку зараз або відбувалось протягом останніх 10 місяців.

Якість зображення Full HD, що дозволяє розпізнавати обличчя. Вдень зображення кольорове.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО РОЗКІШНИЙ БУДИНОК У ЗМІЇНЦІ

УСЕ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ТЕПЛА

Будинок збудований за принципом максимальної енергоефективності. Зведений він з червоної цегли, утеплений 10-сантиметровим шаром мінеральної вати і оздоблений клінкерною цеглою. Дах вкритий натуральною черепицею. Вікна REHAU енергозберігаючі двокамерні.

У будинку встановлений двоконтурний газовий котел виробництва німецької компанії Vaillant. Є датчик, який підтримує у помешканні задану температуру. Окрім цього, на батареї можна поставити прилади, які контролюватимуть температуру в кожній окремій кімнаті.

Є можливість вставити твердопаливний котел. Для цього у будинку зведений комин.

Усе це разом дозволяє використовувати саме стільки тепла, скільки потрібно для комфорту мешканців, і не переплачувати за нього.

ПОСТІЙНА ОЧИСТКА ВОДИ

Біля будинку є власна скважина і система очистки води. Вода очищається цілодобово. Навіть та, що потрапляє у ванні кімнати, а не лише на кухню. А бак, в якому збирається вода, очищається спеціальною сіллю кожні сім хвилин.

Додаткових фільтрів встановлювати непотрібно.

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ ВМИКАЄТЬСЯ АВТОМАТИЧНО

На даху будинку встановлений датчик, який у певний час автоматично вмикає вуличне освітлення. Хоча за бажанням, частину ліхтарів можна вимикати. Усі проводи для вуличного освітлення уже розведені, залишилось поставили світильники.

Також у будинку є стабілізатор напруги, тож техніка не постраждає, якщо раптом зникне електроенергія.

Встановлений трифазний лічильник, який дозволяє платити за електроенергію за різними тарифами вдень і вночі.

Будинок продають за 250 тисяч доларів, можливий торг. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону: 096-030-20-10

Розкішний будинок у Зміїнці


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На луцькому заводі «Богдан» гостювали потенційні покупці продукції. ВІДЕО
Наступна новина Через негоду на автошляху Київ-Ковель-Ягодин – ускладнений рух
Останні новини
Схожі новини