На луцькому заводі «Богдан» гостювали потенційні покупці продукції. ВІДЕО

На луцькому заводі «Богдан» гостювали потенційні покупці продукції. ВІДЕО

Тролейбуси та автобуси Луцького заводу «Богдан-Моторс» користуються неабияким попитом чи не у всіх регіонах України.

12 грудня на потужне виробництво прибули потенційні партнери з кількох областей, щоб, так би мовити, зсередини побачити процес виготовлення красенів, котрі вже незабаром курсуватимуть їхніми містами, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ Луцьк. 

«Мета цієї зустрічі – донести до наших замовників та клієнтів специфіку виробництва, можливості нашого виробництва та наші досягнення. Показали, наскільки ми удосконалюємо конструкторські розробки і наскільки наша продукція стає кращою. Люди побачать це, зроблять свої висновки і, сподіваюсь, що це дуже корисно, як для підприємства так і наших замовників», – розповів директор ДП «АЗС №1» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС» Дмитро Писаний. 

Гостям на підприємстві показали цех за цехом, де створюють найдрібніші деталі та конструкції, полірують, фарбують та аж до повного збирання готових красенів. 

Тролейбуси у червоно-сіро-білих тонах готують до відправлення в Івано-Франківськ. А цілий ряд рожевих тролейбусів невдовзі курсуватимуть містом Кременчук.

Інженер технічного відділу Кирило Бражник, що приїхав на завод «Богдан Моторс» з Черкас, стверджує, що вражений високими технологіями та європейськими підходами до виготовлення техніки.

Вінниця – ще один потенційний замовник заводу «Богдан Моторс». Представник міського транспортного підприємства Олександр Коваль роздивляється та вже міркує, скільки замовлятимуть тролейбусів.

Перший заступник директора заводу «Богдан Моторс» Ярослав Гриців стверджує, що підприємство готове співпрацювати з усіма без винятку, а надто - з Луцьком. Адже насправді дуже боляче спостерігати, каже пан Ярослав, коли продукція, яка народжується в Луцьку, курсує скрізь, окрім самого обласного центру Волині. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хворий чоловік застряг у ліфті: на допомогу чекав понад годину
Наступна новина 5 технологічних фішок розкішного будинку під Луцьком
Останні новини
Схожі новини