5-річного хлопчика, якого неповнолітній збив біля «Там-Таму», вже виписали з лікарні

5-річного хлопчика, якого неповнолітній збив біля «Там-Таму», вже виписали з лікарні

5-річного хлопчика, який днями разом із мамою постраждав у ДТП на Соборності, уже виписали з лікарні додому.

Про це в коментарі Інсайдер Медіа розповіла подруга сім'ї, яка перебуває в лікарні біля постраждалої.

"Уже повернувся з-за кордону батько, то він і забрав хлопчика з лікарні, з ним все добре".

Жінка повідомила і про стан постраждалої 39-річної лучанки.

"Вона ще не приходила до свідомості, і з коми не вийшла. Але її вже почали годувати через зонд - і це добрий знак. Вчора їй зробили комп'ютерну томографію, яка теж показує позитивну динаміку".

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами. Відео моменту аварії – тут.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років. Наразі він під цілодобовим домашнім арештом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали п'ять симптомів ковід-штаму «Омікрон»
Наступна новина У КП «Ласка» почали ремонт мереж водовідведення
Останні новини
Схожі новини