У КП «Ласка» почали ремонт мереж водовідведення

У КП «Ласка» почали ремонт мереж водовідведення

У команальному підприємстві «Ласка» почали капітальний ремонт мереж водовідведення ветеринарного та комплексно-ветеринарного приміщення. Через це тут припинили прийом відвідувачів. За потреби просять телефонувати. 

Про це повідомили на сторінці підприємства. 

Як раніше повідомляли ІА «Волинські Новини», очікувана вартість ремонту мереж водовідведення становить 982 897 гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть розбирання облицювання стін з керамічних плиток, демонтаж підвіконних дошок, металевих ґрат, внутрішнє опорядження (зокрема, заміну дверей, улаштування цементної стяжки та нового покриття з керамічних плиток, штукатурення стін, їх облицьовування керамічними плитками, фарбування стель), облаштування електроосвітлення, господарсько-побутового водопроводу, прокладання зовнішніх мереж водопостачання та каналізації, відновлення покриття в місцях прокладання мереж, придбання керамічного обігрівача тощо.



Капітальний ремонт мереж водовідведення ветеринарного та комплексно-ветеринарного приміщення «Ласки» мають закінчити до 30 червня 2022 року. Гарантійний термін на виконані роботи та змонтовані конструкції становитиме три роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 5-річного хлопчика, якого неповнолітній збив біля «Там-Таму», вже виписали з лікарні
Наступна новина У Луцьку в РАЦСі відкрили Школу сімейного життя
Останні новини
Схожі новини