6 жіночих фраз, які не варто казати чоловікам

6 жіночих фраз, які не варто казати чоловікам
джерело фото: канал24

Деякі фрази і справді не потрібно казати чоловікам, навіть якщо дуже хочеться. Ці вислови можуть відштовхнути людину.

Опитування провели у журналах для чоловіків, – пише канал 24 із посиланням на tochka.net.

1. «Поводься як чоловік» («Будь чоловіком, не будь ганчіркою»).

Ця фраза завдасть найбільшого удару по чоловічому самолюбству. Вона прирівнює чоловіка з «підкаблучником», «ганчіркою». Такі слова просто вб’ють навіть найвпевненішого мачо. До того ж, жінки ризикують отримати схожу образливу відповідь.

2. «А ось мій колишній…»

Просто варто забути цю фразу. Це не найприємніше, що можна сказати чоловікові. Та й жінці навряд чи сподобається, якщо її партнер буде порівнювати її з своїми екс.

3. «Де ти був?» («Хто дзвонив», «Хто писав»)

У чоловіка складається враження, що ви стежите за кожним його кроком або ж підозрюєте у зраді. А як же довіра. яка є основою стосунків? Варто розуміти, що регулярні допити вбивають не лише стосунки, а й шкодять шкірі.

4. «А познайомимось з твоїми батьками?»

Особливо насторожує ця фраза на початку стосунків, коли ви ще не встигли пізнати один одного. Як правило, наступні фрази – «Може, ти більше не дружитимеш з своїм найкращим другом?», «Може, мені до тебе переїхати?», тощо. Не варто поспішати зі стосунками.

5. «Вона тобі подобається?»

Це просто абсурдне питання, яке не має сенсу. Ви змушуєте чоловіка порівнювати себе з іншими жінками. Чоловіки на це питання відповідають різко ні.

6. «Ти мені все життя зіпсував!» (як варіант: «Я стільки часу на тебе витратила»).

Жодна нормальна людина зі стабільною психікою не витримає постійних докорів, сварок і скандалів. Цією фразою жінка змушує чоловіка почуватися винним у тому, що він "занапастив" її життя або молодість. Існує ризик, що чоловік може піти від цієї жінки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 21 вересня
Наступна новина В Україні вводять величезні штрафи за порушення ПДР: скільки доведеться платити
Останні новини
Схожі новини