Хірург з Волині Валіхновський розповів, чому з'являється целюліт. ВІДЕО

Хірург з Волині Валіхновський розповів, чому з'являється целюліт. ВІДЕО
Ростислав Валіхновський. Фото - Главком

Відомий пластичний хірург з Волині Ростислав Валіхновський розповів, чому у жінок виникає целюліт.

Про це він говорив в ефірі Сніданку з 1+1.

Лікар зазначив, що проблема целюліту до недавна вважалася взагалі нормою. Утім, практично 90% жінок будь-яким способом намагаються її побороти.

«Проблема під назвою «целюліт» надзвичайно актуальна. Лише у 1973 році був описаний термін «целюліт», який на той час вважався атрибутом приваюливості», – розповідає Валіхновський.

Читати також: Хірург з Волині Валіхновський назвав фактори, які руйнують головний мозок

За його словами, виникає це захворювання в таких ділянках:

  • черевна стінка;
  • стегна;
  • сідниці;
  • ділянка верхньої кінцівки;
  • шия та ділянка обличчя.

Як наголошує пластичний хірург, розпочинається захворювання зі зниження кровотоку, що призводить до поганого насичення киснем підшкірно-жирову клітковину. У зв'язку з цим і відбувається надмірне накопичення жиру. Також за його словами, часто люди помилково думають, що целюліт може виникати лише у жінок, але це не так.

Основні причини целюліту:
👉гормональний дисбаланс;
👉порушення обміну речовин;
👉малорухливий спосіб життя;
👉порушення правил харчування.

Ростислав Валіхновський розповів також, що потрібно робити щоб вберегтися від «целюліту»:
✔️фізична активність;
✔️здорове харчування;
❌позбавлення шкідливих звичок;
❌зменшення стресу.

 

🔺Проблема сучасних жінок, яка до недавна вважалась нормою❗️ 🔺Практично 90% жінок 👩будь яким чином намагаються побороти її ☝️Проблема під назвою "целюліт" надзвичайно актуальна☝️Лише у 1973 році був описаний термін"целюліт" , який на той час вважався атрибутом привабливості😌 🔺Виникає це захворювання в таких ділянках: 👉черевна стінка; 👉стегна; 👉сідниці; 👉ділянка верхньої кінцівки; 👉шия та ділянка обличчя. 🔺Механізм розвитку целюліту: 👉Розпочинається захворювання зі зниження кровотоку, що призводить до поганого насичення киснем підшкірно-жирову клітковину. У зв'язку з цим і відбувається надмірне накопичення жиру. 🔺Часто люди помилково думають, що целюліт може виникати лише у жінок👩 , але це не так❗️ 🔺Основні причини целюліту: 👉гормональний дисбаланс; 👉порушення обміну речовин; 👉малорухливий спосіб життя; 👉порушення правил харчування. Отже, що потрібно робити щоб вберегтися від "целюліту": ✔️фізична активність🏋️‍♀️; ✔️здорове харчування🍏🥕; ❌позбавлення шкідливих звичок🚬; ❌зменшення стресу🙎‍♀️. ⭕️Продовження шукайте на YouTube. Бережіть своє здоров'я☝️

Posted by Ростислав Валіхновський on Friday, 19 April 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку найсмачніша паска
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 26 квітня
Останні новини
Схожі новини