Активність потенційних кандидатів у президенти на Волині суттєва, – ОПОРА. ВІДЕО

Активність потенційних кандидатів у президенти на Волині суттєва, – ОПОРА. ВІДЕО
Кандидатів на посаду глави держави прогнозують дуже багато. Скріншот із відео

Від 31 грудня розпочинається передвиборча президентська кампанія. Деякі кандидати на пост глави держави агітують та рекламуються вже давно.

У Громадянській мережі ОПОРА дослідили, скільки кандидатів буде балотуватись, які порушення можливі та який «пряник» цього разу пообіцяють виборцям. Про це ідеться у сюжеті Сфери-ТВ.

Політична активність з боку потенційних кандидатів у президенти на Волині проявляється суттєво, каже координатор громадського спостереження ОПОРИ Катерина Шарпата.

«Дочасну активність ми фіксуємо як з боку політичних партій, так і з боку потенційних кандидатів, які будуть висуватися на виборах президента України. І ця активність спостерігається в різноманітних формах. Ми вважаємо, що це є дещо маніпулятивно. Про порушення говорити зарано, тому що виборчий процес ще не розпочався», – розповіла Катерина Шарпата.

Кандидатів на посаду глави держави на цих виборах в ОПОРІ прогнозують дуже багато.

«Ми думаємо що буде їх близько 40, буде дуже велика активність. Будуть використовуватися всі можливі як законні, так і незаконні методи веденн агітації», – повідомила координатор ОПОРИ.

Насправді ж, попри те що передвиборча кампанія ще не стартувала, по всьому місту неможливо не помітити безліч білбордів з рекламою потенційних кандидатів. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як вибрати безпечні прикраси на ялинку: поради експерта
Наступна новина Скільки коштують живі ялинки й сосни у Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини