Андрій Разумовський розповів, чому будує таунхауси

Андрій Разумовський розповів, чому будує таунхауси

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський не ставить за самоціль заробляти гроші, вважаючи, що це не далекоглядно. На його думку, ціллю має бути якісний товар, тільки тоді його високо оцінить споживач і тільки тоді буде успіх.

Про це він розповів в інтерв’ю Волинь24.

«Перша наша мета – комфорт людей. Ми не вигадуємо нічого нового – ми судимо за власними смаками. Я б не хотів жити там, де немає огорожі, де поряд ганяють вантажівки, де моїм дітям нема де погратися... Я б хотів жити у малоповерховому будинку на містом. Тому у нашій пропозиції все більше і більше таунхаусів», – сказав забудовник.

Читайте також: У ЖК «Сіріус» продають два останніх таунхауси. ПЛАНУВАННЯ

«І при цьому ми враховуємо, що у нас будуть жити люди, які, швидше всього, працюють у місті. Відтак від наших комплексів можна за 10 хв доїхати до центру Луцька. От би ще луцька влада врахувала появу нових об’єктів і підлаштовувала під них розв’язку громадського транспорту…» – додав Андрій Разумовський.

Читайте більше: Андрій Разумовський: «Діти – одні з найприскіпливіших наших клієнтів»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні аналогове телебачення хочуть вимкнути в останній день літа
Наступна новина Студенти створили унікальний макет Театрального майдану Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини