Андрій Разумовський розповів, що цього року будуватиме «Інвестор»

Андрій Разумовський розповів, що цього року будуватиме «Інвестор»

Директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, над якими новими проектами буде працювати компанія. Найближчими планами він поділився у інтерв’ю для рубрики Бізнесмени в тренді.

За словами забудовника, компанія планує почати масштабну розбудову улюбленого ЖК «Струмочок», де нині вже споруджено 30 таунхаусів.

«Ми продовжуємо будівництво наших житлових комплексів та вже проектуємо два нових об’єкти. Ми розпочнемо наступну чергу будівництва фактично вже через місяць-півтора. Це буде 200 таунхаусів на ділянці площею 6,5 га, зі спортивними майданчиками, магазином, кафе, дитячим садочком та, можливо, навіть невеликим SPA», - поділився планами Андрій Разумовський.

Директор БК «Інвестор» називає ЖК «Струмочок» улюбленим, адже йому до вподоби не лише те, що комплекс знаходиться за містом, а й те, що це малоповерхова забудова з окремою присадибною ділянкою.  

«Вважаю, що набагато комфортніше мешкати у малоповерховому житлі. І ми однозначно будемо рухатися у цьому напрямку, тому вже до кінця року запропонуємо лучанам цілий новий район з чотирьохповерхових будинків. Тим більше, що навколо міста є великі ділянки площею 10 чи навіть 20 гектарів для того, щоб ми могли застосувати всі наші знання і зробити справді комфортне місце для проживання», - переконаний Андрій Разумовський.

Разом з тим, Андрій Разумовський нещодавно оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook візуалізацію ще одного нового будівельного проекту.

«Це викликало неабияку зацікавленість серед лучан, всім дуже сподобалося, про нас навіть написали київські ЗМІ. Такий резонанс ще раз довів, що ми – на правильному шляху», - зауважив Андрій Разумовський.

Читайте також: Бізнесмени в тренді - Андрій Разумовський: «Я не хочу в політику, мені і в бізнесі не нудно»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Coca-Cola випустить алкогольний напій
Наступна новина У Львові активісти змусили Ірину Білик зі сцени визнати Росію агресором. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини