У Львові активісти змусили Ірину Білик зі сцени визнати Росію агресором. ВІДЕО

У Львові активісти змусили Ірину Білик зі сцени визнати Росію агресором. ВІДЕО

У Львові активісти намагалися зірвати концерт Ірини Білик. Перед входом до місцевої опери зібралося кілька десятків протестувальників, передає "5 канал".

Перед дверима вони розлили червону рідину, що символізувала кров. У руках протестувальники тримали фото співачки з назвами міст на Донбасі, де відбувалися бойові дії. Все тому, що Білик за час війни на сході неодноразово їздила до Росії, була в окупованому Криму, а також відвідувала ювілейний концерт Філіпа Кіркорова у Кремлі.

За словами активістів, якщо Ірина Білик не може визнати Росію агресором, їй не дозволять співати у Львові. Активістів намагався умовити представник співачки. Але розмови не вийшло – почалася шарпанина і продюсер утік до будівлі.

Прихильники ж Ірини Білик, які не відмовилися від відвідування концерту, заходили до приміщення театру через "закривавлену доріжку" та під вигуки активістів "ганьба!". Майже за півтори години від часу, коли мав початися концерт, співачка зі сцени заявила, що вважає Росію агресором.

Читати також: Ірина Білик показала себе лучанам «без гриму». ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Андрій Разумовський розповів, що цього року будуватиме «Інвестор»
Наступна новина Кияни оплачуватимуть проїзд у метрополітені віршами Шевченка
Останні новини
Схожі новини