Кияни в захваті від проекту луцької новобудови

Кияни в захваті від проекту луцької новобудови

Кияни активно обговорюють новий проект житлового комплексу будівельної компанії «Інвестор», який планують збудувати у Луцьку. Дехто навіть запропонував переманити архітектора та забудовника до Київа.

Обговорення відбулося під дописом одного із засновників київського онлайн-журналу «Хмарочос» Тараса Кайдана, пеше 44.ua.

«Всі відразу запідозрили «підвох». Чисто за звичкою, ми ж кияни, – йдеться у публікації.

Кияни, оцінивши новий проект, який опублікував у себе на сторінці директор компанії Андрій Разумовський, запрошують його врятувати столицю.

«Забудовника І запитав, і проект кров з очей не викликає. Ласкаво просимо, бро, спаси нас від Лего Хаусів», – пишуть коментатори.

Особливо жителям столиці подобається зовнішній вигляд проекту:

- Мабуть, архітектор є республіканцем. І це добре.

- Ще не вечір. А, стоп, це не Київ - тоді вечір.

- Укрбуд ніхто не прибере, він міцно зайняв позиції. Але таких архітекторів треба наймати за будь-які гроші, вони реально можуть скласти конкуренцію за рахунок якості (навіяно мріяннями про поліпшення визуалки в новобудовах)

 

- Головне, щоб там не оселився вертолітний майданчик.

Кмітливі кияни, навіть почали створювати власні «фотожаби».

«Зачьотний» тролінг. Можете приєднатися і нафотожабити в пост інші київські шедеври архітектури», – пишуть вони та додають фото.

- Обов'язково АТБ в торці. А ще кабінет стоматолога з привареними сходами... І який-небудь МАФчик з кавою, щоб далеко не ходити.

Нагадаємо, будівельна компанія «Інвестор» – це волинський забудовник, що будує житлові комплекси «Супернова», «Юпітер», «Сіріус» та «Парковий квартал». 
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 26 січня
Наступна новина «Цуманська пуща» просить допомогти врятувати зубра
Останні новини
Схожі новини