Андрій Лозовий: " Експортувати треба не сировину, а власну продукцію"

Андрій Лозовий: " Експортувати треба не сировину, а власну продукцію"

Українські ліси не можна знищувати. Навіть в обмін на кредити від Євросоюзу. Потрібно розвивати свою економіку, активно залучати інвестиції і створювати нові робочі місця для українців.

Про це розповів народний депутат України Андрій Лозовий, аналізуючи  важливий економічний законопроект РПЛ «Купуй українське – плати українцям» під час інтерв’ю волинському інформаційному 12 Каналу.

«Порівняйте цифри: куб вивезеного в Євросоюз українського лісу коштує 50 доларів, а куб українських меблів – від 2000 доларів. Це – робочі місця, гідні зарплати, податки в місцевий бюджет і розвиток нашої економіки. Українська влада пишається тим, що наше зерно купує 5 країн Євросоюзу. Не зерно потрібно постачати, а вироби – борошно, макарони, печиво, виготовлені в Україні руками наших робітників. Наша влада лобіює інтереси іноземних  працівників, а Радикальна партія дбає про те, щоб українці жили, а не виживали. Мали роботу і не шукали кращої долі за кордоном», – підкреслив народний депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Песимізм може бути корисним, – вчені
Наступна новина Ратнівські лісівники інвестують у нові об'єкти. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини