Білорусь хотіла експортувати через Україну більше 100 вагонів з добривом та сталлю

Білорусь хотіла експортувати через Україну більше 100 вагонів з добривом та сталлю
Фото ДБР

Державне бюро розслідувань заблокувало дві спроби незаконного експорту продукції Республікою Білорусь через територію України. Загалом правоохоронці конфіскували більше 100 вагонів з калійними добривами та сталевою продукцією. 

«Працівники ДБР виявили на залізничній станції «Коростень» 100 вагонів з калійними добривами. У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 ККУ встановлено, що продукція загальною вагою майже 7 тисяч тонн прямувала від білоруських поставників до азійських країн», - йдеться у повідомленні ДБР.

Також правоохоронці заблокували транзит двох вагонів сталевої продукції загальною вагою 139 тонн. Товар направлявся з Білорусі транзитом через Україну замовникам з півночі Африки.

Обидва постачання мали бути відвантажені замовникам морським транспортом з українських портів.

«Працівники Бюро поінформували Житомирську обласну військову адміністрацію про примусове вилучення вищезазначеного майна для державних потреб», - додали у ДБР.

Читати також: Білорусь може вступити у війну проти України, якщо буде агресія проти нас - Лукашенко

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 81-річна переселенка готує для захисників України
Наступна новина Вибір гальмівних колодок – які краще?
Останні новини
Схожі новини