Асоціації рекламістів Волині обурена підняттям тарифів та вимагає від влади їхнього скасування

Асоціації рекламістів Волині обурена підняттям тарифів та вимагає від влади їхнього скасування

Оператори зовнішньої реклами вимагають від міської влади скасувати рішення виконавчого комітету Луцькради, яке збільшує на період з 01.03.2018 по 31.12.2018 на 49 відсотків величину базового тарифу плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів.

Після цього Асоціація Рекламістів Волині заявила, що влада Луцька намагається повісити на плечі рекламістів мало не всі свої починання, постійно збільшуючи збори та податки.

До того ж, таке підвищення луцькі рекламісти назвають рейдерством та наголошують, що високими податками влада «вбиває рекламний бізнес» в Луцьку.

Читати також: Здорожчання реклами у Луцьку називають спробою довести до банкрутства рекламний бізнес

Представників рекламного бізнесу категорично не влаштовує такий стан речей, адже нові тарифи призведуть до банкрутства та закриття підприємств. Саме тому вони запрошують до дискусії зацікавлених лучан, а також представників ЗМІ, щоб вивести обговорення проблеми в публічну площину.

Під час круглого столу планують обговорити ситуацію, що склалася, та з’ясувати причини підняття тарифу, зробити аналіз тарифів з 2012 року, щоб продемонструвати динаміку змін.

Читати також: Влада, створена з випадкових особистостей, – Сергій Григоренко про керівництво Луцька

«Ми хочемо прийняти документ – офіційну вимогу, в якому чітко задекларуємо, що ми хочемо від влади у зв’язку з цією ситуацією. Зокрема, ми вимагаємо припинити дію цього ганебного рішення, яке унеможливлює ведення нашого бізнесу.

А також міська влада повинна раз та назавжди розробити процедуру зміни тарифу. І третій важливий пункт порядку денного – мораторій на подібні ситуативні «виходки» влади», - розповів один із організаторів круглого столу Павло Цапюк.

***

Дата: 1 березня 2018

Місце: коворкінг-центр "А-В Hub" (бібліотека СНУ ім.Лесі Українки, вул. Винниченка)

Час: 14:00

Учасники: представники операторів зовнішнього реклами, члени Асоціації рекламістів Волині, представники бізнесу, менеджери операторів, які мають білборди по всій україні

Також запрошені представники влади (відділ підприємництва Луцької міської ради, КП «Луцькреклама»).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У четвер Рада голосуватиме за нового голову Нацбанку
Наступна новина «Укрзалізниця» запускає прямий поїзд до моря
Останні новини
Схожі новини