Атака рашистів по Львову: відомо про 5 загиблих і 40 поранених

Атака рашистів по Львову: відомо про 5 загиблих і 40 поранених

Уночі 6 липня російські окупанти вдарили ракетами по Львову. Ворог випустив по місту 10 крилатих ракет «Калібр», 7 з яких збили сили ППО. Ворожа ракета влучила у багатоквартирний будинок. На місці удару проводяться аварійно-рятувальні та пошукові роботи. 

Як інформує ДСНС України, на місці події загинуло вже 5 людей, постраждало 36, врятовано – 7, евакуйовано – 64.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що це найбільш руйнівна атака по мирному населенню на Львівщині від початку повномасштабної війни.

«​​Наймолодшій дівчині, яку сьогодні вночі у Львові у квартирі вбила ракета, було лише 21. росія вбиває нашу молодь. Наше майбутнє. Найстаршій загиблій – 95. Жінка пережила ІІ світову, але, на жаль, не пережила рашизму», – написав він.

Рятувальники продовжують розбирати завали. Під ними ще можуть бути люди.

Медичної допомоги потребували 34 людини. 13 з них госпіталізували. Руйнувань зазнали: понад 30 будинків; більше ніж 250 квартир; 10 гуртожитків; будинок дитини; два виші; санаторна школа. Пошкоджена одна підстанція у Львові (150 абонентів залишаються без електропостачання).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі майже на місяць перекриють рух однією з вулиць
Наступна новина Незвичайні будинки столиці, які ви не зустрінете більше ніде: гід від популярного сайту «Мій Київ»
Останні новини
Схожі новини