У якому стані люди, які постраждали від ракетного удару рф по Львову

У якому стані люди, які постраждали від ракетного удару рф по Львову
Фото зі сторінки голови Львівської ОВА. Рука постраждалого 3-річного переселенця з Харкова

Сьогодні, 18 квітня, зранку бойовики рф завдали ракетного удару по Львову. Відомо, що влучили у будівлі цивільної інфраструктури. Постраждало загалом 11 людей, їх госпіталізували. Померло внаслідок удару окупантів 7 мирних мешканців.

Серед госпіталізованих є 3-річний хлопчик. Дитина та мама, вимушені переселенці з Харкова, на момент удару перебували у готелі. Осколками від вікна хлопчикові відсікло частину пальчика на руці. Зараз дитина у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої важкості, – інформує голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Троє потерпілих у реанімації. Деяких людей скерували на операції.

Лікарі кажуть, що внаслідок вибуху люди отримали множинні травми. Зокрема у багатьох потерпілих ураження голови та головного мозку. Середній вік пацієнтів – 35-45 років.

На СТО, у яку влучила російська ракета, перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 невинних мирних жителів, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.

«Відбудуємо усе знищене, але не забудемо про смерті людей. Змусимо вбивць поплатитись за усе!», – зазначив Козицький.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Тут мене вразила щирість». Історія киянки, яка на час війни живе та працює у Луцьку
Наступна новина Волинські вибухотехніки розміновують Чернівгівщину
Останні новини
Схожі новини