Атовці можуть безкоштовно взяти участь в екомарафоні «Світанок Світязя» 

Атовці можуть безкоштовно взяти участь в екомарафоні «Світанок Світязя» 

Для учасників бойових дій організатори Екомарафону «Світанок Світязя» підготували чудовий сюрприз – участь у спортивній події буде абсолютно безкоштовною.

Захід відбудеться 11 серпня 2018 року на території Шацького національного парку, у селі Світязь.

Під час Екомарафону «Світанок Світязя» 11 серпня відбудеться низка спортивних заходів як для дорослих, так і для дітей. Зокрема: перший в Україні пробіг по воді 400 м, дитячі пробіги по воді на 100 м, півмарафон 21 км, марафон 42 км, естафета та біг по шосе 5 км. 

Аби скористатися можливістю брати участь безкоштовно, учасникам бойових дій необхідно зареєструватися та надіслати фото або скан-копію документа, що засвідчує особу представнику оргкомітету - Макарчуку Максиму на E-mail: [email protected]. Він також відповість на уточнюючі запитання телефоном: (095)852-91-17.

Вже виявили бажання брати участь у забігах на різні дистанції понад 70 спортсменів з Луцька, Києва, Тернополя, Харкова, Шацького району та навіть громадяни Республіки Польща.

Реєстрація триває тут до 7 серпня.

Нагадаємо, за день до Екомарафону 10 серпня відбудеться також транскордонний забіг «Пробіг Полісся», що має на меті поліпшити дружні стосунки із сусідньою Республікою Польща.

Спорт та збереження екології – невід’ємна частина життя свідомої людини. Гасло змагань – «Відпочивай активно – збережи екосистему!» покликане привернути увагу до багатства Волинського краю та краси Шацького національного парку, зокрема.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь - у лідерах серед регіонів України по будівництву доріг
Наступна новина Секрети історії культового авомобіля «Волинянка»: яким був перший ЛуАЗ
Останні новини
Схожі новини