Авіакомпанії SAS, Austrian Airlines та Swiss скасували рейси в Україну

Авіакомпанії SAS, Austrian Airlines та Swiss скасували рейси в Україну

Авіакомпанії SAS, Austrian Airlines та Swiss скасували рейси в Україну через загрози безпеці.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Reuters.

Скандинавська авіакомпанія SAS (SAS.ST) скасувала щотижневий рейс Осло-Київ у вівторок, 22 лютого, через ситуацію з безпекою.

Авіакомпанія не літатиме у повітряному просторі України до 27 лютого, а рішення про рейс 1 березня буде ухвалено пізніше, додав представник SAS.

Крім того, австрійська авіакомпанія Austrian Airlines та шведська Swiss International Air Lines (Swiss) оголосили про зупинку більшості рейсів до України на тлі зростання напруженості в регіоні.

Austrian Airlines літає з Відня до Києва, Львова та Одеси. У пресслужбі авіакомпанії повідомили avianews.com, що зупиняють рейси до Києва та Одеси до кінця лютого. Рейси Відень-Львів авіакомпанія продовжить у звичайному режимі, зазначили у пресслужбі.

Swiss призупинить польоти своїм єдиним маршрутом в Україну Київ-Цюрих з 21 по 28 лютого, розповіли avianews.com у пресслужбі авіакомпанії. Там наголосили, що також відмовилися від використання повітряного простору України для транзитних рейсів.

Нагадаємо, літак німецької авіакомпанії Lufthansa не вилетів у п’ятницю вранці з Франкфурта до України через страх екіпажу перед можливим розвитком війни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Пам'ятаймо, у нас є спільний ворог»: грузинський телеканал підтримав Україну
Наступна новина Евакуйовані мешканці ОРДЛО повертаються додому з Росії
Останні новини
Схожі новини