Евакуйовані мешканці ОРДЛО повертаються додому з Росії

Евакуйовані мешканці ОРДЛО повертаються додому з Росії

За даними української розвідки, евакуйовані до Росії мешканці ОРДЛО самостійно повертаються додому, оскільки в Росії їх "ніхто не годує і не розселяє".

Про це розповів міністр оборони Олексій Резніков в ефірі телеканалу "1+1", – інформує Українська правда.

"Те, що нібито масово вивозять громадян України з ОРДЛО до Російської Федерації – це на сьогоднішній день теж фарс, декілька тисяч вони показово вивезли. Зараз наша розвідка має точну інформацію, що люди повертаються самостійно додому, їх там ніхто не годує, не розселяє. Це чисто постановка для Мосфільму чи хто у них там займається кіношками", – зазначив міністр.

Нагадаємо, 18 лютого ватажки так званих "ДНР" і "ЛНР" оголосили евакуацію жінок і дітей до Росії під надуманим приводом начебто агресії з боку України. 

Згодом російське видання "Новая газета" повідомило, що сотні евакуйованих мешканців ОРДО всю ніч провели у холодних автобусах у Ростовській області РФ, їх ніде не прийняли.

Читати також: Путін і Лукашенко вирішили продовжити військові навчання у Білорусі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Авіакомпанії SAS, Austrian Airlines та Swiss скасували рейси в Україну
Наступна новина Російсько-окупаційні війська обстріляли Луганськ із важкого озброєння
Останні новини
Схожі новини