Автомобіль з фільму «Кіборги» передадуть у волинський військовий музей. ФОТО

Автомобіль з фільму «Кіборги» передадуть у волинський військовий музей. ФОТО
Автівка, яку відправлять у музей. Фото - Фейсбуц

Автівку, яка «засвітилась» у декількох епізодах фільму «Кіборги», перевезуть у військовий музей в Луцьк.

Про це розповів волонтер Сергій Приходько у Фейсбуці.

Нагадаємо, на Волинь автівку привезли 16 листопада. Тоді збирали гроші на її капітальний ремонт. Втім, пізніше передумали, оскільки вона ремонту не підлягає. Авто вирішили відправити у військовий музей в Луцьку, а натомість для медиків на Донбасі купити нову автівку.

«Три місяці тому його лаветою привезли на ремонт в смт.Турійськ на Волинь...Після тривалих роздумів було прийнято рішення передати цей автомобіль військовому музею в м.Луцьк… Зробимо експозицію,присвячену обороні донецького летовища! Щоб майбутні покоління знали ціну Незалежності України!», – написав він.

За його словами, на прохання про допомогу з купівлею іншої автівки для медиків медслужби «Медекс» відгукнулись небайдужі лікарі.

«Всього зібрано 1500$...І вже на цих вихідних з Європи приїде інший фолькваген т4!!!Низький уклін вам,колеги Лікарі!!! P.S. за кошти,які раніше зібрані на картку (1250грн) буде закуплено пальне для доставки автомобіля на Донбас!!!» – підсумував він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку не вистачає двірників і техніки, - Крась
Наступна новина Волинські рятувальники долучились до флешмобу на підтримку 4-річної британки
Останні новини
Схожі новини