Авторитетному лісівникові Волині президент дав звання Заслуженого

Авторитетному лісівникові Волині президент дав звання Заслуженого

Головний спеціаліст відділу лісового господарства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир  Неводнічик отримав почесне звання Заслуженого лісівника України

Відповідний указ підписав Президент України Петро Порошенко.

Володимир Неводнічик – уродженець села Межисить Ратнівщини.  Все своє життя присвятив лісові. Закінчив Кременецький лісний технікум, вищу лісівничу освіту здобув у Брянському лісівничому виші.

Повернувся у рідні краї, працював на різних роботах і посадах, пройшов усі щаблі кар’єрного росту. Був і лісничим, і директором лісгоспу, вже майже сімнадцять років – головний спеціаліст провідного відділу управління.

Авторитетна і поважна людина, професіонал, архітектор волинських лісів, патріотична особистість – розповідають про Володимира Неводнічика у Волинському управлінні ЛМГ .

Лісівник того ж, громадський діяч – очолює профспілкову організацію Волинського ОУЛМГ, авторитетний член Товариства лісівників України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Інвестор» обирає найкраще, або 5 причин не боятись мансардних вікон
Наступна новина У Луцьку стартував фестиваль їжі. Ми знаємо, як тут отримати безкоштовні квитки
Останні новини
Схожі новини