Авторів фірмового стилю Modern-Eхро відзначили престижною міжнародною нагородою

Авторів фірмового стилю Modern-Eхро відзначили престижною міжнародною нагородою

За розробку айдентики для міжнародної компанії Modern-Expo Group українська креативна агенція Madcats отримала свій перший Red Dot – престижну міжнародну нагороду в галузі дизайну. 

Компанію відзначили у категорії комунікаційного дизайну – Brands&Communication Design-2019.

Головний символ премії – стилізовану червону крапку – переможцям вручать на офіційній церемонії 1 листопада у Берліні.

Компанія Modern-Expo у цьому році розпочала процес ребрендингу, зумовлений активними внутрішніми змінами, і вперше за 22 роки існування суттєво змінила айдентику. 

Узявши за основу місію, візію та нове позиціонування компанії – We Create Retail New - агенція Madcats розробила для Modern-Eхро новий фірмовий стиль, в який заклала ідею ритейлу, як простору для людей, компаній та інновацій.

«Ми знайшли правильну форму для суті», – пояснює Вік Ватаманюк, дизайн-директор Madcats. А суть – в масштабуванні експертності команії, яка сьогодні не лише будує нові сучасні магазини, а й намагається зрозуміти майбутнє ритейлу, допомагає своїм клієнтам і партнерам визначитись із правильним напрямком розвитку, правилами взаємодії та успіху.

Дизайнер шрифтів Кирило Ткачов, який працював над створенням логотипу, так прокоментував цю спільну перемогу:

«Надзвичайно приємно бачити рівень сучасного розвитку українських студій. Особливо вболіваю за невеличкі. Давно знайомий із засновниками агенції Madcats, з якими співпрацювали раніше. Був дещо здивований тим, що цього разу ми мали змінювати стиль саме Modern-Expo, тобто компанії, головний офіс якої знаходиться в Луцьку неподалік від мене, і чимало знайомих працювали чи працюють там. Мене завжди тішать розробки, результати яких я бачу на власні очі!»

«Моїм завданням було створення літер логотипу. Власне, робив літери і їх елементи з нуля. По деяких моментах логотипу в мене виникали різні варіанти, які ми обговорювали з колегами з Madcats. Наприклад, в мене були різні варіанти пропорції M та N, різні варіанти форм R та X тощо. Але робота проходила легко і швидко, тому що Madcats — це професіонали. Нагорода RedDot означає інтегрованість українського дизайну в світовий і є показником дуже високого рівня розробки!» – наголосив Кирило Ткачов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «На лого Nike нема кросівок, Apple не торгує яблуками...» – автор луцького шрифту Кирило Ткачов

Ігор Дідок, директор департаменту маркетингу Modern-Eхро Group, розповів, що офіційна презентація нового стилю компанії відбулася спільно з Глібом Петровим, співзасновником креативного агентства Madcats Agency, під час третього Modern Retail Forum, що відбувся цього року 28 березня в Києві: «Уже тоді наш кейс отримав чимало схвальних відгуків. Нагорода ж Red Dot лише підтверджує: трансформаційний проект для нашої компанії продовжує розвиватися і змінювати Modern-Eхро як ззовні, так і зсередини. Так тримати!»

Довідково. Red Dot Design Award - одна з найпрестижніших світових нагород в галузі дизайну, що присуджується «Центром дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія» з Ессена. Її вручають дизайнерам і компаніям-виробникам за видатну якість і особливі досягнення у дизайні товарів широко вжитку. Номінації діляться на три категорії - промисловий дизайн Product Design, розробники споживчих продуктів - меблів, побутової техніки, автомобілів та інших товарів), комунікаційний дизайн (Communication Design, виробники реклами товарів), концептуальний дизайн (Concept Design).

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За скільки можна купити «блатні» автономери
Наступна новина Скандал через торговий центр Башкаленка зірвав сесію Луцькради
Останні новини
Схожі новини