«Бачити жінку і обзивати її купою принизливих слів», – лучанка обурилася поведінкою водія

«Бачити жінку і обзивати її купою принизливих слів», – лучанка обурилася поведінкою водія
фото ілюстративне, джерело: i.ytimg.com

Лучанка Катерина Солованюк обурилася поведінкою водія на парковці на вулиці Конякіна.

Емоційний допис вона опублікувала в себе на сторінці у Facebook.

«Люди, а скажіть мені, коли Луцьк перетворився на бидло місто? Коли ми втратили людську подобу? Хто дав право чоловіку принижувати незнайому жінок лиш тому, що він не вміє розвернутись на парковці?» – йдеться в тексті, опублікованому в соцмережі.

«Суть така: сьогодні я отримувала посилку на НП 17, що по вул.Конякіна. На стоянці було вільне місце, я акуратно запаркувалась, щоб нікому не заважати. За якусь хвильку у відділення влетів розгніваний чолов’яга і почав верещати, перемішуючи свої вимоги з нецензурною лайкою, щоб забрали машину.
Яка йому взагалі не заважала!» – розповідає лучанка.

«Чи проблема від’їхати? Ніякої! Тоді чому ж так звертатись до незнайомої людини? Бачити перед собою жінку і обзивати її купою бридких принизливих слів абсолютно безпідставно!» – продовжується в дописі.

«Зіпсований настрій – це ніщо в порівнянні з усвідомленням того, що тебе в будь-який момент можуть принизити лиш тому, що комусь бракує елементарної поваги – в першу чергу до себе. Адже свідків на той момент у відділенні НП не бракувало», – додає жінка.

«Фото «хероя» додаю – зважайте, враз зустрінете, будьте готові до лайки в свій бік. Просто тому, що в нього поганий настрій», – підсумовує Катерина Солованюк.

Читати також: Вагітній лучанці довелося стояти у забитій маршрутці, коли поряд сиділи чоловіки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат вимагає пояснень щодо функціонування МРТ в обласній лікарні
Наступна новина Самоврядців Волині вчили, як бути при грошах. ФОТО
Останні новини
Схожі новини