Багатодітна мама виграла смартфон в акції Волиньгазу

Багатодітна мама виграла смартфон в акції Волиньгазу

Жителька с.Мала Глуша, одного з найменш газифікованих районів Волині Марія Хомик виграла смартфон від «Волиньгазу». 

Нагадаємо, акцію організувала компанія «Волиньгаз» для своїх клієнтів - користувачів природного газу. Вона тривала з 8 до 22 листопада цього року.

Найактивнішими учасниками акції виявились жителі міст Луцька, Нововолинська та Ковеля, Ківерцівського та Ратнівського районів. Участь в акції взяло майже 600 волинян. Сучасним сервісом «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. користуються майже 40 тис. споживачів природного газу Волині. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість користувачів зросла на 42 %.

З місцевої районки, газети «Нове життя» мама трьох діток дізналася про акцію від газової компанії. Листоноша приніс газету до хати в четвер, 15 листопада. Пані Марія одразу й вирішила зареєструватись на сайті 104.ua.

Подумки покликала удачу на допомогу, бо ніколи не вигравала ще, зізналась жінка, і через кілька хвилин пройшла всі етапи реєстрації на сайті.

Каже: нескладно, а тепер зрозуміла, що зручно, бо все під рукою - і рахунки видно, і оплату, і швидко в будь-який момент відкрила і все переглянула. Порівнює, бо донедавна подавала показання лічильника газу в телефонному режимі. Дзвонила до Контакт-центру вчасно щомісяця, до 5 числа, але багато витрачала часу, довго доводилось очікувати.

30-річна Марія Хомик працює касиром у місцевій церкві, виховує троє діток - старшим донькам 13 і 11 років відповідно, а найменшому синочку - лише рік. У декретній відпустці жінка вчиться й економити свій час, тому використовує онлайн-сервіси.

«Особистий кабінет після реєстрації оцінила відразу - ефективний сучасний сервіс. Дуже задоволена, що виграла в акції. Про свою перемогу дізналась у телефонному режимі від керівника Центру обслуговування клієнтів. Найбільше подарунку зраділи мої діти, коли дізнались, що їхній мамі усміхнулась удача. Газету «Нове життя» виписую півроку - то надійне джерело інформації в районі, а газом користуюсь уже 12 років, - розповідає переможець акції Марія Хомик. - Включила і в хаті тепло, а колись давно опалювали твердим паливом. Тепер усе село - 400 дворів має газ і люди раді в нас».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Михаїл закликав не боятися воєнного стану. ФОТО
Наступна новина Під час сутички у Луцькому міськрайонному суді розпилили сльозогінний газ
Останні новини
Схожі новини