Багатодітній родині з Луцька подарували будинок у Боратині

Багатодітній родині з Луцька подарували будинок у Боратині

Багатодітній родині із Луцька, що проживає в однокімнатній квартирі, за сприяння Президента України подарували будинок у Боратині.

Про це на своїй сторінці повідомив голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко.

До цього родина виховувала вісьмох дітей у однокімнатній квартирі. Про цю проблему вона розповіла президенту Володимиру Зеленському під час візиту до Луцька.

21 вересня 2020-го року подружжю Ольги та Ростислава Калити подарували будинок. Спільно з директором Львівського будівельного управління компанії ТОВ «Автомагістраль-Південь» Андрієм Окрепким та керівником компанії ЖК «Сімейна фортеця» Олександром Князєвим який є забудовником, вручили ключі та пакет документів на помешкання, що розташоване в с.Боратин Луцького району.

Компанія «Автомагістраль-Південь», придбала для родини новозбудований будинок в с.Боратин Луцького району та виділила кошти на проведення внутрішніх ремонтних та оздоблювальних робіт будівлі, в якій є вітальня, кухня, 4 спальні кімнати та дві ванних кімнати. Обласна державна адміністрація допомогла з пошуком будинку та після завершення ремонтних робіт облаштує приміщення необхідними меблями. Керівник компанії забудовника ЖК «Сімейна фортеця» взяв зобов’язання завершити ремонтні роботи упродовж місяця.

    

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вісім шкіл перейшли на дистанційне навчання
Наступна новина МОЗ хоче платити більше за декларації між пацієнтом та сімейним лікарем
Останні новини
Схожі новини