Батьки учнів Луцької школи №2 самотужки розробили проект облаштування відпочинкового дворику

Батьки учнів Луцької школи №2 самотужки розробили проект облаштування відпочинкового дворику

Ініціаторка проекту оновлення внутрішнього дворика 2 школи Ольга Бузулук розповіла Першому, що така ідея в неї виникла, як тільки привела свою доньку в школу в перший клас.

«Одразу подумала, що треба шукати спонсорів чи звертатись до депутатів, аби виділили кошти на оновлення площадки, на якій можна й поранитись граючись. А вона ж під самими вікнами, діти вибігають сюди кожної перерви. Але тут саме з’явилась інформація про бюджет участі, за яким можна подати проект і виграти максимум 250 тисяч гривень на його реалізацію! Директор Василь Грищук підтримав ідею, і ми разом уже майже завершили написання проекту. Відзначу, що він дуже хвилюється, розуміється в потребах і нюансах, а ще активний і вимогливий», - каже Ольга.

За словами жінки, у внутрішньому дворику планують облаштувати огорожу, вистелити штучне покриття, встановити лавочки, смітники, спортивну інфраструктуру. У першу чергу, це розраховано на молодших школярів і групу продовженого дня. За задумом, це має бути справжній оазис. Проект планують подати наступного тижня. Голосування відбуватиметься з 1 по 10 жовтня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські лісівники під час бізнес-форуму розповіли, у що воліли б залучати інвестиції
Наступна новина Будівництво ескадрильно-технічного будинку на луцькому аеродромі обійдеться у 8,6 мільйона
Останні новини
Схожі новини