Безпека, мужність і краса, - у Луцьку нові патрульні присягнули на вірність своєму народові. ФОТО

Безпека, мужність і краса, - у Луцьку нові патрульні присягнули на вірність своєму народові. ФОТО

14 новобранців, з яких 7 жінки, від сьогодні вийдуть на свої перші чергування, аби нести службу на благо волинян, охороняти публічну безпеку, забезпечувати громадський спокій.

Урочисте складання присяги відбулось на території УПП у Волинській області, – йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Музичний супровід здійснив оркестр Національної гвардії.

Текст присяги зачитував т.в.о. начальника майор поліції Дмитро Хмарук. 

Потому присутні виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання полеглих правоохоронців і учасників АТО.

Особливо тепло благословили нових полісменів представники ГО «Військові капелани Волині», які подарували їм іконки. 

Протоієрей Михайло Бучак привітав новобранців та запевнив, що військові капелани молитовно завжди звертатимуться до Бога та проситимуть підтримки й захисту для патрульних.

«Можливо, сьогодні не всі схвально ставляться до змін, які відбуваються в державі. Ніколи народження не проходило безболісно. Нині народжується нове суспільство, нові правоохоронні структури. З Божою допомогою ви матимете підтримку суспільства.

Бажаємо, аби ви, ваші рідні були захищені державою, щоб ви могли безперешкодно виконувати свої службові обов’язки. Взаємодопомоги і підтримки між вами, від ваших рідних. Ми, як ніхто інший, знаємо, що таке виконання своїх службових обов’язків у цей непростий час – час війни», - сказав о. Михайло Бучак.

Т.в.о. начальника Управління Дмитро Хмарук побажав патрульним міцного здоров’я, успіхів, взаєморозуміння в родинах.

«Служба ваша нелегка. Сьогодні Чистий Четвер, і цей день вибраний невипадково. Я бажаю вам сил, аби очистити наше місто від злочинців, притягнути правопорушників до відповідальності, на належному рівні проводити профілактичну роботу, стійко переносити всі труднощі, пов’язані з поліцейською службою.

Окремо дякую рідним та батькам, які правильно виховали своїх дітей Сподіваюсь, що ви з гордістю нестимете звання поліцейського», - сказав Дмитро Хмарук.

Заступник начальника Управління Роман Буховець побажав новим патрульним здоров’я, успіхів, кар’єрного зростання. 

«Запам’ятайте сьогоднішній день: він особливий. Слова присяги, які ви озвучували, – це не просто слова, а присяга на вірність, на служіння. Залишайтесь завжди підтягнутими та усміхненими, як сьогодні. Зараз для вас відкривається нова сторінка в житті», - наголосив Роман Буховець.

Опісля урочистої присяги патрульні приймали вітання від рідних.

5 з них відправляться нести службу в місто Ковель.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олександр Савченко розповів, яких чиновників ніколи не звільнить
Наступна новина 6 квітня у Луцьку відбудеться хресний хід
Останні новини
Схожі новини