Бійчиня волинської тероборони розповіла, чим закінчиться війна

Бійчиня волинської тероборони розповіла, чим закінчиться війна

Пані Юлія має військове звання головного сержанта та є однією із найдосвідченіших бійчинь 100-ї окремої бригади територіальної оборони.

Про бійчиню розповідають на сторінці бригади у фейсбуці.

У 2008-2020 роках жінка служила в Державній прикордонній службі. Звільнилася, бо постійного догляду потребували двійко маленьких дітей (виховують з чоловіком доньку та сина).

Щоправда, за домашніми клопотами Юлія часто ловила себе на думці – таки сумує за військовою службою.

Тож коли малеча трішки підросла, жінка уклала контракт на проходження служби в одному з окремих батальйонів нашої Волинської бригади тероборони – на посаді провідного бухгалтера фінансово-економічної служби. Було це 13 січня 2022 року.

У ніч на 24 лютого Юлії випало чергувати. О 5:00 вона ще доповідала, що в зоні відповідальності батальйону все спокійно. А о 5:45 дізналася, що почалося широкомасштабне вторгнення військ рф на територію України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На схід – посилки, додому – трофеї. Як працює «Військова пошта»

Волинська тероборонівка зізнається, що діти, звісно, неабияк скучають за нею. А п’ятирічний син навіть якось зателефонував і поставив цілком конкретне запитання: «Мамо, коли вже той *утін здохне?».

Пані головний сержант також стверджує, що точно знає, чим закінчиться війна – і завдяки чому станеться саме так: «Ми є українці. Ми є сильна нація. Ми є чесна і згуртована нація. Тож прямуємо тільки до перемоги – Україна понад усе!»

Читайте також: Козацький дух і усвідомлення правоти допоможуть розбити ворога, – боєць тероборони Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Силовики викрили канали виїзду ухилянтів за кордон
Наступна новина Уперше в Луцьку з'явився шоурум газового обладнання
Останні новини
Схожі новини