Бійці тероборони затримали Нестора Шуфрича, який фотографував блокпост

Бійці тероборони затримали Нестора Шуфрича, який фотографував блокпост
Нардеп політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич. Фото Олександра Погребиського

У Києві затримали нардепа політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестора Шуфрича, який фотографував блокпост.

Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив волонтер, колишній радник міністра оборони Юрій Бірюков.

Нестора Шуфрича затримали бійці територіальної оборони, коли той фотографував блокпост. Вони зав’язали нардепу очі та руки та передали працівникам СБУ.

«Ніяких сентиментів. Запакований так, як має бути. Попередній допит. Зброя з вилученими номерами. А взагалі все добре. Передали СБУ», - написав Юрій Бірюков.

Фото Юрія Бірюкова

За інформацією депутата Київської міськради Олександра Погребиського Шуфрич фотографував блокпост 206-го батальйону Києва. 

«206 батальйон затримав Шуфріча!!! Брати по Зброї кращі!!! Воно вирішило пофотографувати один з постів нашого батальйону…», – написав він. 

Нагадаємо, СБУ затримала зрадника, який «здав» ворогу під обстріл Луцький військовий аеродром. Ним виявився Ілля Сметанін, музикант і один з керівників клубу авіалюбителів «Овал». До війни він часто знімав військові літаки у Луцьку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький авіалюбитель Сметанін виявився зрадником, який «здав» військовий аеродром
Наступна новина Мер Луцька звернувся до жителів Бреста та всіх білорусів
Останні новини
Схожі новини