Бійцям територіальної оборони Луцька провели бойові навчання

Бійцям територіальної оборони Луцька провели бойові навчання

У Луцькому Окремому батальйоні територіальної оборони Збройних Сил України (військова частина А7062) відбулися чергові бойові навчання. Бійцям теороборони провели активний вишкіл із військової справи і тактики ведення бою.

Крім того, військові відпрацьовували техніку займання бойових позицій, а також доводили до автоматизму бойові навички стрільби по мішенях та метання бойових гранат. Разом із мобілізованими бійцями відточував свої бойові навички й командир батальйону територіальної оборони міста Луцька ЗСУ підполковник Олександр Адамович. Він власним прикладом підсилював бойовий дух тероборонівців, а також ділився досвідом попередніх вишколів, адже має багатий досвід виконання бойових місій.

Загалом, військова частина А7062 ЗСУ перебуває у повній бойовій готовності. Окрім своїх основних функцій щодо забезпечення безперешкодної роботи органів державної влади, захисту населення, посилення державного кордону, а також, протидії диверсійно-розвідувальним групам рашистів і незаконним збройним формуванням, бійці Тероборони ЗСУ безперервно готуються, покращують навички ведення бою, навчаються пристосовуватися до польових умов і в будь-яку хвилину готові боронити нашу Батьківщину.

«Тут панує дружня братерська атмосфера та бойовий дух, як і у всіх підрозділах Збройних Сил України. Волинь є кому і чим захищати!», – підкреслюють військові.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина РФ випустила по Україні 600 ракет і використала 95% своїх потужностей, – Пентагон
Наступна новина Московський патріарх Кирил підтримав війну Путіна проти України та видав ще один фейк
Останні новини
Схожі новини