Московський патріарх Кирил підтримав війну Путіна проти України та видав ще один фейк

Московський патріарх Кирил підтримав війну Путіна проти України та видав ще один фейк

Патріарх Російської православної церкви Кирил підтримав агресію Росії проти України. Не дивлячись на жаливі втрати російської армії в Україні та безглуздість війни, патріарх Кирил виступив перед вірянами з промовою, де підтримав війну. Також він запустив фейк про те, що на Донбасі, мовляв, готують гей-паради.

Промову він здійснив по завершенні літургії у Храмі Христа Спасителя у Москві 6 березня, пише Обозреватель.

''Україна вісім років намагається знищити Донбас та провести там гей-паради.- Але ж ми знаємо, що таке цей гріх, який пропагується за допомогою так званих маршів гідності. Це гріх, який засуджений Словом Божим і Старим, і Новим Завітом'', – заявив Кирил.

Патріарх став виправдовувати агресію в Україні, яку розпочав кремлівський режим.

"Ми вступили у боротьбу, яка має не фізичне, а метафізичне значення. Ми нікого не засуджуємо, ми нікого не запрошуємо зійти на хрест — ми просто самим собі говоримо: ми будемо вірні слову божому, ми будемо вірні його закону, ми будемо вірні закону любові та справедливості, і, якщо бачитимемо порушення цього закону, ніколи не змиримося з тими, хто цей закон руйнує, у тому числі й стираючи межу між святістю та гріхом, а тим більше – з тими, хто пропагує гріх як зразок або як одну з моделей людської поведінки", – сказав патріарх.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійцям територіальної оборони Луцька провели бойові навчання
Наступна новина «Гати!». Лучанин Положинський записав пісню, яку написав кілька років тому
Останні новини
Схожі новини