Біля Луцька створили новий сквер. Там висадили понад 600 дерев

Біля Луцька створили новий сквер. Там висадили понад 600 дерев

В рамках проєкту “Озеленення планети” на території села Прилуцьке Луцької міської територіальної громади закладено новий сквер. Висаджено 660 саджанців декоративних дерев.

Саджанці граб - 600 шт., метасеквоя - 5 шт., глід - 20 шт., 30 шт. беріз та 5 павловній на загальну суму 25,5 тисяч гривень. Дерева придбав генеральний директор ПраТ «СКФ Україна» Богдан Волчок. Він, разом зі своєю маленькою дочкою, також висаджував дерева у новому сквері, – йдеться на сайті Луцькради.

Роботи саме на цій території організовано та проведено з ініціативи міської ради з метою створити ще один впорядкований, затишний куточок на території громади, зелену зону, де розміщені пам’ятні знаки Героям України різних часів та епох.

Участь в екологічній акції взяли секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, член виконавчого комітету Віктор Ящук, Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, староста Прилуцького старостинського округу Олександр Гурський, учні та вчителі КЗ ЗСО “Прилуцький ліцей №29 Луцької міської ради”, працівники КП “Парки та сквери м.Луцька”, відділу екології міської ради.

 

Читайте також: Ігор Поліщук проситиме ОДА не продавати землю під сквером із сакурами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 509 нових хворих на COVID-19. Де найбільше?
Наступна новина Скільки учнів та вчителів на Волині хворіють на COVID-19
Останні новини
Схожі новини