Хто може стати старостами приєднаних до Луцька сіл

Хто може стати старостами приєднаних до Луцька сіл
Фото ілюстративне

Міський голова Ігор Поліщук назвав кандидатів на посади старост сіл, що увійшли до Луцької громади.

Про це він розповів в інтерв’ю журналісту Антону Бугайчуку для видання «Сила правди».

Нагадаємо, до Луцької громади входять Прилуцька, Княгининівська, Заборольська та Жидичинська сільські ради.

«Зі спілкування з людьми я сформував для себе думку, кого б вони хотіли бачити старостою. Наприклад, на старосту Заборольського округу я буду пропонувати колишнього голову ОТГ Валерія Боярського. На Боголюбський старостинський округ зараз ще ідуть консультації, але теж є авторитетні кандидатури», - сказав міський голова Ігор Поліщук.

«На Прилуцький старостинський округ я буду пропонувати колишнього голову Ківерцівської районної ради Олександра Гурського, який знає цю громаду і люди знають його. На старосту Жидичинського округу буду пропонувати попередню голову Галину Матвіюк», - додав він.

Зі слів посадовця, проблемним залишається Княгининівський старостинський округ. Мовляв, потенційний кандидат «повівся непорядно» у скандалі з виділенням земельних ділянок.

«Тому ми більше не розглядаємо цю людину і зараз шукаємо альтернативи. Загалом будемо виходити із моральних та професійних якостей», - пояснив Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 10 грудня відбудеться позачергова сесія Волинської облради. Що розглянуть?
Наступна новина «Я не бачу особливої помпезності», - Поліщук про першу сесію міськради
Останні новини
Схожі новини