Біткоїновий переполох в луцькому «політесі» посприяв набору студентів, - Петро Савчук

Біткоїновий переполох в луцькому «політесі»  посприяв набору студентів, - Петро Савчук
Фото ілюстративне

Ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук розповів, що скандал який розкрутився навколо головного «айтішника» ЛНТУ Владислава Токарчука, посприяв набору студентів на «айтішні» спеціальності.

Про біткоїновий переполох, який відбувся в стінах вишу у 2018 році, ректор розповів в  інтерв'ю ІА Конкурент.

«В цій ситуації є моральна сторона. Мій головний «айтішник» займався самодіяльністю, яка кинула тінь на університет. З іншого боку завдяки цій «рекламі», у нас значно покращився набір студентів на «айтішні» спеціальності. Ми потрапили в топ-10 українських вишів», – зазначив Савчук.

Окрім цього ректор додав, що він не отримував жодних листів про відкриття чи закриття кримінальних проваджень. Також йому невідомо про застосування будь-яких мір щодо його працівників. Викладача, який ймовірно міг займатися незаконною діяльністю, – звільнили.

«Влад Токарчук був звільнений, але, безумовно, нам його не вистачає. Вважаю, що це все, насамперед, стане уроком для нього», – резюмував посадовець.

Нагадаємо, в лютому минулого року в Луцькому національному технічному університеті правоохоронні органи проводили  обшуки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вшанували пам'ять Героїв Крут. ФОТО
Наступна новина Скільки малюків народилось у Луцьку 28 січня
Останні новини
Схожі новини