«Біжи!» – лучанку перелякав пес, якого спустили з повідка

«Біжи!» – лучанку перелякав пес, якого спустили з повідка

Лучанка Ірина Данилюк спровокувала дискусію у соцмережі своїм постом про собаку бійцівської породи, якого власник вигулював без намордника, а потім взагалі спустив із повідка.

Про скандальну зустріч лучанки і пса повідомляє ВолиньPost.

"Ситуація сьогодні на Кравчука: Іду я собі, нікого не чіпаю, навпроти мене іде хазяїн здоровеного бійцівського пса, який був, вибачте, без намордника. Пускає його перед собою (майже на мене) і кричить: біжи!!!! Люди добрі, ви розум маєте!!!! Думайте головою!!! Це ж агресивна тварина!!!! Мені сьогодні, можна сказати, повезло. Пес побіг собі прямо. Але ж є різні ситуації. Поряд ходять діти...." – написала Данилюк.

Однак коментатори під дописом поділилися на два "табори": одні співчувають жінці, зауважують, що якби на її місці була б дитина, то могла б отримати психологічну травму. Натомість інша частина користувачів пише, що агресивність собаки – питання відносне, та ті, хто не має чотирилапого, не зрозуміють.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як виглядав аеродром у Луцьку в 1980-ті. ФОТО
Наступна новина Допоможімо дворічному волинянину завершити лікування в Китаї
Останні новини
Схожі новини