BlaBlaCar стане платним

BlaBlaCar стане платним
фото ілюстративне, джерело: www.aviafaq.ru

Понад 4 мільйони українців долучилися до спільноти BlaBlaCar за останні декілька років, щоб зробити свої подорожі більш комфортними, швидшими та дешевшими.

Про це йдеться на офіційному сайті сервісу.

З 10 жовтня 2018 року BlaBlaCar в Україні переходить на новий етап свого розвитку та запускає платні опції для пасажирів.

Щоб користуватися BlaBlaCar, пасажирам потрібно придбати доступ до сервісу на 1 день чи 1 місяць. Поїздки на короткі дистанції до 120 км залишаться безкоштовними. Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як і раніше.

Пасажирів потішили безкоштовним доступом до BlaBlaCar протягом 3-х місяців. Новачки отримають місяць такої можливості. Щоб мати можливість використовувати три місяці безкоштовних бронювань, поїздку треба забронювати до 5 листопада.

Якщо зареєструватися від 10-го жовтня, вам пропонують 1 місяць безкоштовного доступу.

Новачки отримають місяць безкоштовних бронювань, а часті користувачі зможуть придбати місячний доступ за 59 грн. Одноденний «абонемент» на бронювання коштуватиме 49 гривень.

Публікація поїздок на BlaBlaCar безкоштовна, як і раніше. За доступ до сервісу платять лише пасажири перед бронюванням поїздки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дитячі танці під недитячу пісню: на Волині школярі запалювали під Шакіру. ВІДЕО
Наступна новина Лаванда, магнолія, самшит: у Луцьку обрали найкращий проект дендропарку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини