Богослужіння, смаколики, подарунки: як у 14-й бригаді відзначають Різдво. ФОТО

Богослужіння, смаколики, подарунки: як у 14-й бригаді відзначають Різдво. ФОТО
Військовослужбовці побували на святковому богослужінні в бригадній капличці. Фото - із Facebook

У день Різдва Христового військовослужбовці 14 окремої механiзованої бригади оперативного командування «Захiд» побували на святковому богослужінні в бригадній капличці, а також отримали рiздвянi подарунки і смаколики.

Про те, як підрозділ відзначив свято, повідомили у прес-службі бригади у Facebook.

«Капелан нашої бригади, отець Михайло, пiд час лiтургiї молитовно просив добра та миру для України, Господнього захисту для кожного бiйця нашої бригади, перемоги для українського війська. Вiтаючи з Рiздвом, поблагословив кожного iз присутнiх на щаcливу та звитяжну службу», – ідеться у повідомленні.

Також вiйськовослужбовцям строкової служби бригади вручили рiздвянi подарунки і смаколики – аби святковий день був пам'ятним та солодким. 

«Зичимо, аби кожен день кожного з вас був сповнений тiльки приємними і радісними моментами, дорогі побратими! Разом до Перемоги! Христос народився!» – зазначають у прес-службі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нам дають бутерброди, а ми: кутя де?» - владика Михаїл розповів, як летів разом з Порошенком
Наступна новина Із «Волині» пішли двоє футболістів
Останні новини
Схожі новини