Пройшли з ним найжорстокіші бої: у 14-й бригаді розповіли про комбрига Олександра Охріменка

Пройшли з ним найжорстокіші бої: у 14-й бригаді розповіли про комбрига Олександра Охріменка

В 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого розповіли про комбрига Олександра Охріменка, який тепер очолюватиме Одеський обласний ТЦК.

Про це ТСН.ua розповіли у пресслужбі бригади.

Так, на службу до 14-ї ОМБр Охріменко прийшов у жовні 2021 року. Саме під його командуванням бійці бригади пройшли найважчі бої під час повномасштабного російського вторгнення.

"24 лютого минулого року бригада вийшла в район виконання завдань – Житомирська та Київська області. Після цього бригада була передислокована на Миколаївщину, де так само вела наступальні дії. Потім ми були на Харківщині, де так само вели наступальні дії під Ізюмом. Потім – Донбас. Найжорстокіші бої із захисту України ми пройшли під командуванням Олександра Охріменка", – розповіли у 14-й ОМБр.

У пресслужбі бригади Охріменка охарактеризували як дуже енергійну та оптимістичну людину. 

"Коли ми з ним спілкувались, то я завжди дивувалась тому, так би мовити, де знаходяться у нього ті батарейки, які ніколи не сідають. Він така людина, яка завжди йде вперед, докладаючи максимум зусиль, мотивуючи тих, хто поряд", – розповіла речниця бригади.

Нагадаємо, 4 липня головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив на посаду начальника Одеського обласного ТЦК та СП Олександра Охріменка, який до цього був комбригом 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого.

На цій посаді Охріменко замінив скандального військкома Євгена Борисова, звільненого з посади наприкінці червня після розслідування журналістів щодо можливого не законного збагачення та купівлі нерухомості в Іспанії під час війни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судитимуть злочинців, які постачали наркотики у виправну колонію
Наступна новина Воїна з Волині нагородили відзнакою «Золотий хрест»
Останні новини
Схожі новини