«Болезненно чист», – епатажний мільйонер Гарік Корогодський похвалив Луцьк

«Болезненно чист», – епатажний мільйонер Гарік Корогодський похвалив Луцьк

Відомий епатажною поведінкою та неординарними соціальними проектами, мільйонер із списку найбагатших українців Гарік Корогодський відвідав Луцьк та написав відгук про місто.

Для того, щоб зберегти оригінальну стилістику викладу інформації, подаємо текст допису у фейсбуці дослівно російською мовою:

«Три дня провел в Луцке, на съемках.

Без телефона, интернета, помощников и без секса.

Мыслей много, попробую систематизировать по свежачку:

1. Город полностью украиноязычный, много суржика. Я говорил только по-укр, пригодились уроки. Кто говорил, что украинский не больно? В конце болел рот – задействованы другие мышцы, но не сильно и быстро прошел.

2. Город чист, болезненно чист, ухожен. При этом прежний мэр умер, а нового несколько лет нет.

3. Очень зелено. Прям Европа, и ехать никуда не нужно.

4. В заведениях много людей, причем молодежь.

5. Из каждой семьи практически кто-то уехал на заработки. Отсюда и деньги, и чистота. Они приучают своих земляков не мусорить.

6. Городской транспорт ходит по минутам. Очень удобно.

7. Что приятно удивило – очень часто подходили люди, узнают. Хотя казалось бы – где я и где Луцк.

8. Отличные дороги. Хотя местным они кажутся не очень.

9. Хватит и восьми пунктов, всё-таки я люблю Киев, а Луцк просто понравился.

АПД. Кажется, я в тексте один раз спиздел, но это не главное».

У коментарі «Першому» Гарік Корогодський сказав, що поки не може розповісти деталей, на яких саме зйомках він був у Луцьку.

Під його дописом у фейсбуці викладали світлини, із яких видно, що Гарік Корогодський провів якийсь час у ресторані «Meet & Green», що в готелі «Nobel».

Довідково. Гарік Корогодський – бізнесмен, займається комерційною нерухомістю. Збудував ТРЦ «Глобус» в центрі Києва та «Дрім Таун» на Оболоні.

У 2017 році за версією журналу «Фокус» займав 91 місце в ТОП-100 найбагатших людей України (55 млн доларів).

Характерний своєю відкритою та доволі зухвалою поведінкою. Він яскраво одягається, носить кольорові окуляри, яких має колекцію.

У 2015 році відкрив концептуальний магазин Gara, де продаються ексклюзивні та надто дорогі аксесуари. Магазин не має вивісок, щоб потрапити туди, потрібно записатися на сайті, отримати сповіщення про час відвідування та кодове слово.

Гарік Корогодський із Тіною Михайловською заснували благодійний фонд «Життєлюб» для людей похилого віку, яким організовується дозвілля, надається адресна допомога. Також для малозабезпечених пенсіонерів відкриваються пункти безкоштовного гарячого харчування «Обід без бід». Профінансував відкриття в Гідропарку спеціального хабу для пенсіонерів — майданчика «Кіно-Сад». Тут люди похилого віку танцюють, переглядають фільми та спектаклі, займаються спортом, відвідують літературні вечори, навчальні курси та майстер-класи.

Автор книги «Як витратити мільйон, якого немає та інші історії єврейського хлопчика», за мотивами якої поставили виставу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший виборчий скандал літа: Шкітерові «закинули» зв’язки з Медведчуком. Той заперечив
Наступна новина Le Bruk почали виготовляти нову оригінальну бруківку
Останні новини
Схожі новини