Британський актор за лічені години знайшов господарів для замерзаючих цуценят. ФОТО

Британський актор за лічені години знайшов господарів для замерзаючих цуценят. ФОТО

Актор Том Гарді відомий своєю безмежною любов'ю до собак. І, схоже, він небайдужий взагалі до всіх песиків у світі, а не тільки до своїх вихованців. Тому Гарді не міг пройти повз історії про коробку з замерзаючими цуценятами. А щоб тварини знайшли новий будинок, актор вдався до сили соцмереж.

У минулому році Том Гарді розповів жахливу історію про загибель свого пса по імені Вудсток, якого актор шалено любив. З його розповіді стало зрозуміло, що зірка Голівуду взагалі вкрай небайдужий до собак. Тому не варто дивуватися, що Харді намагається прилаштувати маленьких членів сім'ї, яких віддали в притулок.

Актор розповів в соцмережах, що підшукує будинок для чотирьох маленьких стафордширських бультер'єрів.

Цуценят знайшли замерзаючими в коробці на вулиці. Перехожі відразу ж віднесли їх до притулку Battersea Dogs & Cats Home.

«Це була досить небезпечна історія. Стояв дуже холодний день, і цуцики запросто могли отримати переохолодження. Але після того як у притулку їх нагодували і обігріли, вони відчувають себе абсолютно здоровими», — розповів менеджер притулку.

Невідомо, скільки б ці чарівні цуцики чекали нових «батьків» (чорним собакам в принципі не щастить у притулках через колір їх шерсті), але про історію дізнався Том Гарді, який опублікував у своєму инстаграмі фото цуценят із закликом якнайшвидше їх забрати.

У притулку розповіли, що вже буквально за пару годин до цуценят вишикувалася довга черга.

Завдяки Гарді цуценята знайшли нових господарів в той же день.

Джерело


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На кордоні з Польщею спіймали велику партію контрабандних цигарок
Наступна новина Волинь торгує зі 110 країнами світу
Останні новини
Схожі новини