Британський поліцейський організував успішний наркобізнес, надихнувшись серіалом Breaking Bad

Британський поліцейський організував успішний наркобізнес, надихнувшись серіалом Breaking Bad

У Великобританії патрульний поліцейський, скориставшись «керівництвом» з організації наркобізнесу з кримінального телевізійного серіалу «Пуститися берега» (Breaking Bad), організував власну ферму з вирощування марихуани та керував оптовою торгівлею наркотиком, повідомляє видання tvi.ua

36-річний Даніель Еймсон звинувачується у вирощуванні конопель з метою поширення в особливо великих розмірах, а також володінні відразу двома фермами з її вирощування.

У лютому минулого року Еймсон був звільнений з поліції графства Великий Манчестер у результаті травми, отриманої на службі. Він кілька місяців був прикутий до інвалідного крісла і, схоже, так і не оговтався після посттравматичного стресового розладу, в результаті чого впав у депресію, повідомив суду адвокат. Можливо, саме нестабільний психологічний стан підштовхнув Еймсона до злочинного життя. Принаймні, адвокат обвинуваченого хоче, щоб всі в це повірили.

Повідомляється, що Еймсон постійно носив футболку з фотографією головного героя серіалу, упивався своєю владою і безкарністю, ведучи подвійне життя поліцейського і торговця наркотиками, і чітко розробляв плани щодо розширенню свого бізнесу. Також відомо, що злочинець навмисно використовував водійські права, вилучені в ході служби у недобросовісних водіїв, щоб орендувати приміщення, де він вирощував «травку». Схоже, Еймсон виявився злочинним генієм і наркоторговцем нітрохи не гірше, ніж герой серіалу.

Він був спійманий у червні 2016 року, коли поліція провела кілька запланованих рейдів. У результаті операції було виявлено понад 160 рослин канабісу загальної вартістю 22 545 фунтів. В ході обшуку поліцейські також виявили систему відеоспостереження, де на багатьох кадрах присутній Еймсон у своїй улюбленій футболці із зображенням героя серіалу Гейзенберга (Heisenberg).

Тепер Еймсон і кілька його поплічників знаходяться під вартою до винесення остаточного вироку. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Високий Суд Англії видав наказ про арешт активів Коломойського і Боголюбова
Наступна новина Зимове сонцестояння: коли настане астрономічна зима
Останні новини
Схожі новини