«Буде продуктивна та результативна робота», - голова Волинської ОДА Олександр Савченко

«Буде продуктивна та результативна робота», - голова Волинської ОДА Олександр Савченко

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко сьогодні, 2 березня, побував на обох засіданнях постійних комісій в обласній раді.

Таким чином посадовець поки виконує свою обіцянку відвідувати всі депутатські комісії, як і озвучував у низці інтерв'ю незадовго після свого призначення.

На засіданні бюджетної комісії пан Савченко заявив, що налаштований на ділову та конструктивну співпрацю з представницькою владою на Волині.

"Після зустрічі з головою ради Ігорем Палицею маю впевненість, що в нас буде продуктивна та результативна робота. Ми будемо працювати для людей Волині, які мають право на захист та комфортне життя", - зауважив голова ОДА.

Новий очільник виконавчої влади області робить хороші прогнози стосовно чергової сесії обласної ради, яка скликана на 4 квітня і вважає, що вона буде досить результативною.

Більшість членів бюджетної комісії також висловили надію на "потепління" стосунків депутатського корпусу та ОДА після кадрових змін у виконавчій владі.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинському осередку «Сокіл» виповнилось два роки
Наступна новина У горах Франції зійшла лавина, є загиблі
Останні новини
Схожі новини