Буде сильна влада - буде сильна Україна!

Буде сильна влада - буде сильна Україна!

       Нинішня влада не хоча та не спроможна змінити правили гри, бо набиває власні кишені. Радикальна партія Олега Ляшка пропонує зміни до Конституції, що передбачають розбудову нової сильної України через сильну владу, залізну дисципліну та відповідальність перед українцями будь якого посадовця.

       Впродовж 27 років Незалежності Президент, Уряд і парламент воюють між собою за гроші та повноваження обкрадати українців. Вони один на одного перекидають відповідальність за війну, за бідність, за те, що українці на своїй родючій землі повинні жебракувати. Народ України став заручником цього політичного болота, хаосу та розрухи.

       Це треба припинити! Цих шакалів при владі треба гнати з країни! Та брати на себе відповідальність. Відповідати повинен один! Щоб потім українці з нього й спитали, будь за що.

       Поки ці політикани говорять про парламентську республіку – Радикальна партія говорить про рішуче усунення дуалізму влади, про радикальну зміну правил гри.
       Залізна команда, залізна дисципліна, залізна рука та тверда президентська вертикаль влади. Ось що спасе Україну і нарешті зрушить всю країну вперед.

Радикальна партія має чітке бачення та розуміння змін до Конституції:

- ліквідувати посаду Прем'єр-міністра, скоротити чисельність міністрів до 10 та зробити Президента главою Уряду, дійсним главою виконавчої влади, який нестиме повну відповідальність за стан справ в країні;

- наділити парламент сильними контрольними повноваженнями. Для цього треба ухвалити закони про імпічмент Президента та про Тимчасові слідчі комісії Верховної Ради, щоб були реальні механізми усунення тиранів від влади;

- скоротити чисельність депутатів Верховної Ради з 450 до 250, заборонити обиратися до парламенту більше двох разів, запровадити механізм відкликання депутатів, скасувати депутатську недоторканість;

- віддати українцям право обирати суддів та прокурорів на загальних виборах, так як в США. Українці повинні знову довіряти судам!

Крім того, Радикальна партія вже зареєструвала два законопроекти щодо змін до Конституції, в яких вимагається закріпити, що лише українські фермери мають виключне право володіти сільськогосподарською землею (законопроект №6236 від 24.03.2017) та розширити мандат НБУ – він має спрямувати монетарну політику держави не тільки на стабільність гривні, а й на сприяння економічному зростанню, поміркованому рівню відсоткових ставок, максимальній зайнятості населення (законопроект №5303 від 21.10.2016).

Мета цієї нової Конституції – змусити владу працювати на людей, а не на себе!

Тільки тоді ми зможемо забезпечити гідне життя для себе, для своїх дітей та онуків. Тільки тоді ми піднімемо Україну!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З 1 липня в Україні зріс прожитковий мінімум
Наступна новина Луцькі велосипедисти з команди MetrDoor вибороли у Польщі призові місця
Останні новини
Схожі новини