На Волині призначили нового керівника СБУ

На Волині призначили нового керівника СБУ

У середу, 1 травня, з посади начальника СБУ у Волинській області звільнили Миколу Лисененка. Того ж дня замість нього призначили 46-річного полковника Івана Рудницького.

Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський, – пише zaxid.net.

Згідно з розпорядженням президента, Миколу Лисененка, який очолював СБУ на Волині з жовтня 2020 року, звільнили з посади й перевели у Миколаїв. Водночас замість нього призначили полковника Івана Рудницького, який упродовж двох років був керівником СБУ у Полтавській області.

Відомо, що 46-річний Іван Рудницький – уродженець міста Дрогобич Львівської області. У 2014-2015 роках працював заступником начальника СБУ у Закарпатській області, був начальником Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю. У 2015-2018 роках займав аналогічну посаду у Львівській області. Із липня 2019 року очолював СБУ у Закарпатській області, а з 2022 року – СБУ у Полтавській області.

Додамо, що 1 травня Володимир Зеленський своїми указами змінив керівників обласних управлінь СБУ одразу в чотирьох областях. Кадрові зміни відбулися на Волині, Миколаївщині, Полтавщині та Кіровоградщині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП на Волині: автівка з’їхала з дороги та перекинувся, постраждав 19-річний водій
Наступна новина БЕБ на Волині у будинку митника виявили контрабандний товар
Останні новини
Схожі новини