«Чарівна скриня бажань»: у РЦ «Промінь» покажуть новорічну інтерактивну виставу

«Чарівна скриня бажань»: у РЦ «Промінь» покажуть новорічну інтерактивну виставу

У Луцьку 3 січня в розважальному центрі «Промінь» покажуть новорічну інтерактивну шоу-виставу для дітей «Чарівна скриня бажань».

Якщо Ви та Ваші діточки мають найзаповітніші мрії та бажання, і Ви дуже хочете, щоб вони здійснились в Новому році, тоді Вам обов’язково потрібно потрапити туди, де лише раз на рік відчиняється Чарівна Скриня Бажань, – повідомляють організатори.

Театр Бережних «Атракціон» пропонує Вам неймовірну феєричну виставу для всієї родини!

Всіх діточок ще у фойє будуть зустрічати веселі казкові герої, з якими діти зможуть поспілкуватись, пограти, і, навіть, отримати призи за активну участь.

А потім всі разом з батьками поринуть у чарівну атмосферу казки, в якій зможуть бути не простими глядачами, а учасниками веселої казково-ігрової подорожі.

Діти з захопленням будуть допомагати добрим персонажам: Міккі Маусу, Джинну, папузі Кєші, Феї бажань Мріяні, Майку Вазовскі та зможуть від душі посміятись з грізних, на перший погляд, Вічної Мерзлоти та її помічниці баби Яги. Не обійдеться й без допомоги супергероїв Щенячого патруля. І за традицією новорічну ялинку засвітять дідусь Мороз разом зі Снігуронькою.

Вистава допоможе діточкам, а можливо, і дорослим, зрозуміти, що заради здійснення мрії не потрібно сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети. І тоді Новий рік обов’язково відчинить чарівну скриню здійснення бажань!

Запрошуємо Вас у чарівний світ Новорічної казки, яка стане найкращим подарунком для всієї родини!

Вхід безкоштовний для дітей віком до 5 років з дорослим, у якого є квиток. Вистава для дітей від 2 до 8 років.

Квитки можна придбати на сайті: lutsk.karabas.com/charivna-skrinya-bazhan-24 або у касі кінокомплексу MULTIPLEX, що на 1-му поверсі РЦ «Промінь».

Довідка: +380 (68) 525 90 09


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фінансовий результат Приватбанку кращий, ніж прогнозувалось - НБУ
Наступна новина Україна встановила світовий рекорд за обсягом проблемних кредитів
Останні новини
Схожі новини